12. srpna 2015

Long time no see...

Jak člověk začne článek, když se na svém vlastním blogu neobjevil minimálně dva měsíce? Proč neexistuje nějaká příručka Jak se navrátit do blogové komunity a nemuset se obhajovat? Hned bych si ji koupila...
Proto přeskočím úvodní omluvy a pokání, jelikož kdyby mi to nebylo líto a kdyby mi blog nechyběl, neseděla bych te´d na počítačem a nesnažila bych se ze sebe vypotit následující řádky.
Byla jsem zaměstananá. V červnu jsem dokončovala školu, hned na začátku prázdnin jsem jela pryč a pořádně jsem se ještě ani nevrátila. Stále někde pobíhám a stále něco podnikám. A na blogování mi potom už jaks nezbyl čas a energie. Stále častěji jsem měla pocit, že se do blogování nutím. Recenze jsem poslední dobou psala jenom proto, že jsem je dlužila nakaladatelstvím.
Blogování a knihy nade mnou vysely jako černý bouřkový mrak, jehož přítomnost mě znervózňovala. A to jsem nechtěla. Čtení a psaní pro mě vždycky bylo skvělým oddechem a relaxací. Nelíbilo se mi, že stres převzal konrolu i nad touhle mou osobní částí mého života. A tak jsem prostě utekla. Nechala jsem všechny problémy a odešla jsem odsud.
Teď už se nebudu vymlouvat. Chci se vrátit, ale budu věci dělat jinak. Nechci se cítit svázaná v tom, co nasvém blogu budu publikovat, jenom proto, abych se zavděčila lidem a svému publiku. Netvrdím, že změna bude nějak radikální, ale určitě nějaká bude.
Teď jenom doufám, že se mi brzy spraví počítač, a že i v hektickém maturitním ročníku si najdu každý týden chvilku, abych si trochu odpočala napsaním článku.
Jo a nebojte, o prázdninách jsem četla dost knížek a nemůžu se dočkat, až vám povím, co si o nich myslím!

3 komentáře:

  1. Jsem ráda, že jsi zpátky. Moc si mi chyběla a budu se těšit na tvoje další články! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpět! :) Do psaní se kvůli ním rozhodně nenuť, ale nebudu lhát v tom, že bys nám nechyběla :) Jsem ráda, že jsi opět v sedle a budu se těšit na to, co si pro nás připravíš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ono to chce někdy oddech, zase nabareš spoustu nových zážitků a budeš mít chuť se o ně podělit. Už se moc těším na články :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)