2. ledna 2015

Wrap up | Prosinec 2014

Myslela jsem, že v prosinci nebudu mít čas číst. Vůbec. Nakonec jsem přečetla 5 knížek, což není zas tak špatné. Jedna z knížek - Harry Potter - mi trvala asi tři týdny přečíst ji, ne snad proto, že by mě nebavila, ale prostě jsem nečetla pořád.  Celkově si myslím, že to byl hodně dobrý čtecí měsíc a všechno, co jsem četla se mi moc líbilo. 


Lola a kluk od vedle - Stephanie Perkins
Prozření Mary Dyerové #1 - Michelle Hodkinová
Harry Potter a Ohnivý Pohár  - J. K. Rowling
Proměna Mary Dyerové #2 - Michelle Hodkinová
Horrorstor - Grady Hendrix

Když jsem po dvoutýdenní nemoci přišla do školy, čtení bylo to poslední, na co jsem měla čas. Proto jsem vážně spokojená, že jsem nakonec přečetla +- 1936 stránek. 
Recenzi jsem psala jenom na první dál Mary Dyerové, ale na zbytek knížek se chystám napsat rychloRecenzi, kterou přidám někdy během příštího týdne.

Nejlepší kniha
Musím říct Harryho Pottera. I Proměna Mary Dyerové byla super knížka, ale nejlepší asi nebyla. Myslím, že při čtení Harryho jsem moc věcí, které mě na knížce štvou nenašla, kdežto u Mary jsem někdy skřípala zuby.
Nejhorší kniha
Tady je to docela dost těžké vybrat, jelikož všech pět knížek bylo opravdu skvělých. Nakonec bych ale stejně musela vybrat Lolu a kluka od vedle. Ne proto, že by mě bavila nejméně, ale dostala by prostě nejmenší hodnocení... 
Nejlepší obálka
Horrorstor má rozhodně nejoriginálnější obálku, ale nejvíce se mi líbí obálka prozření Mary Dyerové.

Nejhorší obálka
I přes to, že to byla nejlepší kniha, má nejhorší obláku - Harry Potter.

Největší překvapení
Asi Prozření Mary Dyerové. Nečekala jsem, že mě to chytne tak moc, jak mě to chytlo. 

Nejlepší pár
Musím říct Lolu a Cricketa. Ne kvůli Lole, kterou moc nemusím, ale kvůli Cricketovi. <3

Nejvtipnější knížka
Zrovna moc vtipných knížek jsem nečetla. :D Ale asi u Harryho jsem se párkrát uchechtla... 

Nejoblíbenější postava
I přes to, že miluju všechny postavy z Harryho, stejně musím říct, že nejoblíbenější postavou byl Cricket z Loly a kluka od vedle. Já mám pro toho kluka fakt slabost. :D

Prosinec byl pro mě docela hektický a musím se přiznat, že jsem do blogu nevěnovala tolik energie, kolik jsem chtěla. přesto bych vám chtěla poděkovat za krásných 26 pravidelných čtenářů před síť přátel Google a 27 před google+. Moc si toho vážím!


2 komentáře:

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)