5. ledna 2015

Wishlist Monday #4 | Série, Triologie

Každé pondělí přidám článek s knížkami, které si přeji. Pokaždé si vyberu nějaké téma (třeba romantické, historické apod.) a z této kategorie pak přidám 3 knížky. Pokud by jste se do projektu chtěli zapojit taky, jste vítáni! Stačí, když si do článku přidáte tento banner, který jsem vyrobila, s odkazem na můj blog (popř. na tento článek).
Vzhledem k tomu, že jsem si po Vánocích slíbila, že už knížky budu kupovat vážně rozvážně a nebudu zbytečně nakupovat knížky, když je ani nestíhám číst, rozhodla jsem se, že do dnešního wishlistu přidám tři knížky, které jsou součástí série, kterou jsem již začala, nebo série, u které jsem si jistá, že si ji chci celou přečíst hned, jak si ji koupím.

#1
Vzdor - Sarah Crossan
Sice ještě nemám přečtenou jedničku, přesto ale tuším, že budu chtít i další díl této dystopické duologie (nebo je to trilogie? nejsem si jistá...).

#2
21. den - Kass Morgan
Druhý díl Prvních sto vyjde za méně, než čtrnáct dní a já už teď vím, že ho musím mít. Jednička byla skvělá a já jsem fakt zvědavá, jak bude děj pokračovat.

#3
Pod nekonečnou oblohou - Veronica Rossi
Po téhle dystopické triologii toužím už asi rok, ale nikdy jsem se k ní nedostala. Tohle je jedna z mála nových trilogií, které chci letos začít.



6 komentářů:

  1. Na 21.den sa veľmi teším :) Nezačala som pozerať ani seriál, aby som si knižnú druhú časť mohla poriadne vychutnať. Pod nekonečnou oblohou je moja obľúbená séria, ale chýba mi ešte tretí diel, ktorý si musím tento rok zaobstarať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já teda viděla první díl a byla jsem dost zklamaná. :/
      Už se na tu sérii fakt těším!

      Vymazat
  2. Se všemi knihami naprosto souhlasím! :-D Do Vzdoru se musím rychle pustit! :-D <3 moc se na něj těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda ještě nepřečetla Dech, ale snad se ke vzdoru taky dostanu brzy. :)

      Vymazat
  3. Tak dneska jsi se přesně trefila do knih, které chci taky :D. Na Pod nekonečnou oblohou jsem děsně zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si hodně chtěla přečíst vzdor. Ostatní dvě série jsem předtím neznala ale vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)