10. ledna 2015

Social Media Book TAG

Ahoj, dneska tady mám další TAG, který jsem udělala formou videa. Minulé video mělo dost pozitivní ohlasy, tak jsem si řekla, že to zkusím znovu. Sand se vám i tentokrát bude líbit. Video jsem točila na jiném místě. Líbí se mi tady více pozadí, ale je tu horší osvětlení, čemu dáváte přednost?
Ve videu jsem taky nezmínila, koho označuji. Takže tady jsou blogerky, jejichž odpovědi bych si ráda přečetla: Melinda, Ivcca a Bee Doo. :)


A tady je ještě seznam otázek:
Twitter - Tvoje nejoblíbenější knížka pod 200 stránek.
Facebook - Knížka, do které tě všichni nutili.
Tumblr - Knížka, kterou jsi četl/a, když ještě nebyla populární.
Youtube - Kterou knížku si přeješ vidět zfilmovanou?
MySpace - Knížka, která se ti líbila, když jsi byl/a mladší, ale teď už by to asi bylo jinak.
Goodreads - Kterou knížku doporučuješ všem?

12 komentářů:

  1. Děkuji za nominaci, ale musím vymyslet něco jiného, jelikož máme dost podobný vkus :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V čem se odlišujeme? :)

      Vymazat
    2. Tou dětskou knihou a letopisy jsem také nečetla, no a Janu Eyerovou a Maru jsem nečetla, ale chci si je určitě přečíst! :)

      Vymazat
    3. A nechybí ti tady jedna otázka kterou si ve videu říkala, ale tady není? :O

      Vymazat
    4. Máš pravdu, chybí mi tady Myspace, hned to sopíšu, díky!

      Vymazat
  2. Jé, máš roztomilé vydání Letopisů Narnie! :D Já mám takové to novější paperbackové vydání od Fragmentu, jak hřbety dávají dohromady Aslana, takže to jsou trochu silnější knížky než to tvoje vydání. Můžu se zeptat, z kterého roku to tvoje je? :)
    Jo, do Hry o trůny jsem se pokusila pustit kvůli tomu, že jsem tak nějak cítila tlak z okolí, že jsem to ještě nečetla, když jsem taková čtenářka. A upřímně? Neměla jsem se nechat k tomu donutit. Tenkrát mi to absolutně nesedlo, nebavilo mě to množství politiky a tak. A přestože jsem velká milovnice fantasy, ještě jsem nebyla schopná tomu dát druhou šanci a pochybuji, že to někdy v blízké době udělám. :)
    Uf, to si nejsem jistá. Možná Nástroje smrti? To jsem tuším četla hned po vydání v češtině a ani v nejmenším si nepamatuji, že by kolem toho bylo tolik humbuku a tak. To samé by se možná dalo říct i o Hunger Games, jop. :)
    Hm... V šedých tónech se myslím jako film připravuje. :) A co bych já chtěla vidět jako film či seriál? No, určitě nějaké to fantasy by bylo hrozně bezva. Třeba Mistborn od Brandona Sandersona. Nebo Měsíční kroniky od Marissy Meyer.
    Já jsem v dětství četla dobrodružné knížky či fantasy a myslím si, že to by se mi líbilo asi i teď, kdybych přimhouřila oči nad tím, že je to pro děti. :D :)
    Rozhodně Mistborna nebo obecně cokoliv od Brandona Sandersona, protože to je hrozně boží autor. :D :)
    Opět hezké video, jsem zvědavá na další. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za super komentář! :) Já se k Nástrojům smrti dostala až letos a upřímně se přiznám, že jsem to začala číst kvůli tomu velkému Boom, co se kolem toho udělal. Ale Hunger Games jsem taky četla v době, kdy to vyšlo a ještě to nikdo z mých přátel nečetl... Vzpomínám si, že jsem mojí knížku pak půjčovala dobré třetině třídy a všichni si ji zamilovali.
      A přiznám se, že Sandersona jsem ještě nečetla, ale dost jsem o jeho knížkách slyšela, tak už si fakt musím nějakou taky pořídit! :)

      Vymazat
  3. Opět skvělé video :) Jen toč dál, hrozně mě bavíš :)
    Krásné odpovědi :)
    Čím dál víc tě zbožňuju ♥ za tvou lásku k Ready player one, kterou asi máš skoro stejně ráda jako já! :D
    Každopádně moc díky za nominaci, jsem ráda, že sis na mě vzpomněla, ale jak už jsem psala v odpovědi ke tvému komentáři s nominací, já jsem tenhle tag už vyplňovala cca před půl rokem, ale chápu, že dohledávat to je celkem náročné, ale kdyby tě zajímaly moje tehdejší odpovědi i takhle zpětně, tak se můžeš mrknout tady :) http://books-postcards-geocaches.blogspot.cz/2014/06/the-social-media-book-tag.html :) Ready player one tam mám taky, ale u Tumblr ♥ (hipster!!!) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Melindo, fakt si toho vážím! :)
      A ready player one mě fak nadchlo, i když se musím přiznat, že jsem to sama četla až později, no... :D
      A promiň, já začala blogovat až v říjnu, takže jsem tvůj článek dříve nečetla. Každopádně, máš super odpovědi! A nadchla jsi mě pro Žambocha, já sama jsem od něj nic ještě nečetla!

      Vymazat
  4. Tento TAG i video je (jak už jsem psala na YT) skvělé. Jinak jsem Tě nominovala do Sick Book TAGu, byla bych ráda, kdyby ses zúčastnila.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za nominaci!!! :) Tag se mi líbí, snad si najdu čas ho udělat. Určitě toč dál videa, protože mě vážně baví Tě poslouchat!! :) Jsi super, krásně mluvíš a chováš se úplně přirozeně. Jupííííí ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)