2. ledna 2015

Čtení v roce 2014

Konečně tady je shrnutí knížek za rok 2014. Dlouho jsem se rozmýšlela, jakou formou to mám udělat, nakonec je to formou videa. Ale cítím se tak trapně, že nezaručuju, že to ještě nesmažu. :D

6 komentářů:

  1. Páni!...opravdu skvělé video!
    Dobře se posloucháš :-D A konečně jsi mě donutila zarezervovat Bez naději v knihovně! :-D
    Určitě s natáčením nepřestávej! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já česká videa sleduji jen zřídka, obzvlášť teď, když jsem zmlsaná videy od zahraničních booktuberů, takže tě musím moc pochválit, že tvé video je moc pěkné. Hlavně moc hezky mluvíš, dobře se tě poslouchá a působíš sympaticky. :) Pokud natočíš další video, ráda se na něj podívám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, takovou chválu si snad ani nezasloužím, děkuju! :)

      Vymazat
  3. Chaos už mám dlouho doma a pořád jsem se k němu neodhodlala, ačkoli slyším jen samou chválu :D Přečetla jsem jen prvních pár stran a asi mě to úplně nechytlo, nicméně se těším, až se začtu víc a doufám, že se mi bude líbit :)
    Terapie láskou mě zas až tak nechytla, vlastně už si pár měsíců po dočtení nepamatuji detaily příběhu, což znamená, že to pro mě nebylo žádné tóčo :D
    Bílou jako sníh mám půjčenou z knihovny, přečetla jsem pár stránek a právě je mi Leo nebo jak se jmenuje hrozně protivný a nevím, jestli to chci číst dál :D :D
    Jsem ráda, že dokážeš tak nenávidět nějaké knižní postavy, nepřipadám si pak jako cvok :D
    READY PLAYER ONE!!!! :) ♥♥♥
    Hvězdy se mi líbily víc jako film, než knížka :) Viděla jsem ještě Hunger games, Divergenci a Maze runnera a všechno bylo boží :)
    Jinak video je hrozně pěkné, povedlo se ti :) Mluvíš příjemně,smysluplně, k věci a moc hezky se posloucháš :) 18 minut je už na mě trochu hodně, při takové délce už si rozmyslím, jestli si video pustím, ale byla jsem na tebe zvědavá, zaujala jsi mě a dokoukala jsem až do konce :)
    Jsi moc sympatická a navíc působíš hrozně přirozeně :) Třeba jsi maličko nervózní, ale to se vypiluje :) Každopádně díky za tohle video, dala jsi mi hodně podnětů ke čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím, jakou radost mi tvůj komentář udělal! :) Já Chaos vážně miluju. Má absolutně originální a krásný styl psaní, DOKONALÉ postavy a zajímavý děj a hlavní témata.
      Mě se u Terapie líbilo, že to bylo z jeho pohledu, hrozně jsem si jej oblíbila. :)
      A já si právě někdy přijdu až moc náročná, vždycky se hrozně rozčiluju, když nemám nějaké postavy ráda (což je bohužel často).
      A děkuju moc za pochvalu videa. Byla jsem dost nervózní. :D A moc jsem neplánovala točit dál, ale po vašich krásných ohlasech se možná přeci jenom nechám ukecat. :) Děkuju moc! :)

      Vymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)