23. prosince 2014

Vánoce Knihomola TAG

Vím, že tento měsíc nejsem v blogovém světě nijak akční, ale na mou obranu  - opravdu jsem tak zaměstnaná, že nemám na nic čas. Dokonce ani na čtení ne. A teď, když už mám konečně prázdniny, tolik si vychutnávám, že nemusím nic dělat, že na blogování moc myšlenky nemám. Každopádně, sestavuju pro vás celoroční shrnutí knížek, které jsem četla, tak se máte na co těšit. :) A co by jste řekli na videovou verzi? Docela s celou touhle video záležitostí flirtuju, ale nevím, jestli bych si troufla, asi potřebuju podporu od vás. :D
Konec okecávání, mám tady pro vás vás, na navození vánoční atmosféry, knižní TAG se slavnostními otázkami, do kterého mě nominovala Ella Knihomolka, za což jí tímto velmi děkuju. Já sama nikoho nominovat nebudu. myslím, že už po Vánocích nikdo tento TAG nebude chtít vyplňovat. :)



 1. Jak slavíš vánoce?
Myslím, že ne nijak originálně. Ráda přemýšlím nad pravým důvodem Vánoc (Ježíšovo narození), i když vím, že ve skuteč.nosti se asi Ježíš přímo 24. nenarodil, je hezké na to jednou v roce myslet. Ráda trávím čas se svou rodinou a hlavně se svými třemi sourozenci, vždycky spolu koukáme na filmy, hrajem společenské hry a chodíme na procházky. A samozřejmě taky mám s Vánoci spojeno to, že zůstávám dlouho (často až do ranních hodin) vzhůru a čtu knížky, co jsem dostala pod stromečkem.

2. Co ty a cukroví? Jaké je tvoje nejoblíbenější?
Abych byla upřímná, čím jsem starší, tím méně cukroví jím. Ale ke kafi si vždycky ráda dám třeba vanilkové rohlíčky nebo klasické linecké. A perníčky jsou taky super!

3. Co máš na Vánocích nejraději?
Čtení. A trávení času s rodinou.

4. Jakou knížku máš spojenou s Vánoci?
Nemám ani jednu knížku, kterou bych četla každé Vánoce, pokaždé čtu knížky, co dostanu na Vánoce. Ale letos už chápu, proč všichni čtou na Vánoce Harryho (sama jsem teď u čtvrtého dílu a miluju to). A pak taky Malé ženy podle mě k Vánocům patří. :)



5. Oblíbená Vánoční píseň?
Nepatřím k lidem, kteří by si dělali vánoční playlisty a ani nemám vyhrazeně nějakou oblíbenou koledu, ale každý rok ráda poslouchám Christmas Lights od Coldplay, nebo třeba Baby, it's Cold Outside od She&Him.

6. Na které filmy / pohádky se chceš letos podívat?
Které filmy neodmylitelně patří k Vánocům?
Já až zas tam moc pohádková nejsem. A když už se na pohádky koukám, jsou většinou animované. Z těch mám ráda nejvíce Legendární partu.
A filmy, které prostě o Vánocích musím vidět každý rok? Bridget Jones' Diary, Love Actually nebo třeba Pelíšky. Jo a Grinch!

7. Kterou knihu bys ráda nalezla pod stromečkem?
Myslím, že vím o všech knihách, které dostanu (myslím!) a dost se těším třeba na Let it snow (kolekce tří příběhů, z nichž jeden je od Johna Greena) nebo třeba Horrorstor.

8. Naděluješ ty nějakou knížku?
Letos kupodivu ne. Ale sestře jsem koupila Wreck it Journal, tak myslím, že bude mít radost. :) (Obě o něm už dlouho sníme! :D)

9. Prostor pro vánoční blahopřání!
Chtěla bych vám popřát, ať strávíte opravdu krásné Vánoce, které se vás dotknout a budete se moc zamyslet nad vším co máte a prožít je tak nějak jinak, než všechny předešlé. Hodně se najezte, hlavně si odpočiňte a mějte se krásně. :) A nezapomeňte číst! :D



6 komentářů:

  1. Hezké odpovědi :) Wreck it Journal taky strašně chci! Díky za vyplnění TAGu a užij si Vánoce (a dárečky)! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag a tvé odpovědi :) Na Vánocích mám taky nejraději čas strávený s rodinou a během svátků toho vždycky stihnu hodně přečíst :) Doufám, že letos budu číst knížky- vánoční dárky..:) A nevím proč, ale taky mám Harryho Pottera nějak spojeného s Vánoci..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek :) Já právě naopak čím jsem starší, tím více cukroví jím, protože mám větší žaludek :D Ne, já mám cukroví opravdu hodně ráda a pokaždé se přejím, ale to už je moje vánoční "tradice" :D A filmy taky miluji, z těch nevyrostu nikdy. Já letos Legendární partu viděla poprvé, ale úplně jsem si to zamilovala a teď na to můžu koukat pořád. A Pelíšky plus Grinch to jsou klasiky. :) Taky jsem kupovala Destrukční deník, akorát mamce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Tyjo, to já bych se asi mamce Destrukčním deníkem nezavděčila, není moc "kutící" typ. :D To spíš nějakým Thrillerem, ty ona ráda. :)

      Vymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)