18. listopadu 2014

Birthday Books Haul / Unboxing





Dneska tady mám pro vás jenom rychlý článek týkající se jednoho balíčku, který mi dneska dorazil. Své 18. narozeniny jsem sice měla už na začátku září, ovšem balíček s knížkami k narozeninám, došel až dneska. Ještě to nejsou všechny knížky, pořád čekám na 4 díly Harryho Pottera, ale rozhodla jsem se to rozdělit do dvou článků a dneska vám ukázat tu první, větší část.

Tohle byl asi zatím největší balík s knížkami, co mi kdy přišel. :D A jak byl těžký!


  Celkem bylo v balíku 7 knížek, podrobně je můžete vidět níže. :)

 A tady už máme první tři. Archiv jsem si přála už hrozně dlouho, strašně mě na tuhle knížku nalákal jessthereader svou láskou k Victorii Schwab, Po Prozření už v knihkupectví taky koukám pěknou věčnost a Eleanor a Park je jedna z mála romantických knížek, u kterých jsem se nemohla dočkat, až vyjde a hned jsem ji musela mít. :)

Po Agnes jsem už delší dobou koukala díky doporučení PeruseProject a taky díky slibně znějícímu obsahu. Jedná se o historickou fikci z 19.století odehrávající se na Islandu! Co může znít ještě lépe?!

 No a Pána prstenů asi myslím nemusím představovat. Myslím, že moc lidí to o mě neví, ale jsem ohromnou fanynkou Pána prstenů. Jedno období jsem byla dokonce přímo posedlá čímkoliv, co mělo jen trochu něco společného s Tolkienem. Nikdy jsem necítila moc velkou citovou vazbu k Harrymu (tu si buduju až teď), ale Tolkien měl čestné místo v mém srdci odjakživa. Teď už mám konečně všechny díly doma! <3
No a tady jsou všechny knížky pěkně vedle sebe. :) Taky jste vždycky tak nadšení, když vám přijdou nové knížky? Já se jich nemůžu nabažit a už se strašně těším, až budu mít čas je všechny číst. :)

10 komentářů:

  1. Skvelé knihy :) Tiež si ich prezerám ešte dlho po ich rozbalení, listujem si v nich a čítam úryvky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jsme na tom všichni knihomolové stejně... :D :)

      Vymazat
  2. Moc krásná balíček! :)
    No a kdo by nadšený nebyl? :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak takovej balík by se mi moc líbil, hlavně kdyby tam bylo i něco od Kinga, teda vlastně většina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. King je super! Mamka ale vlastní skoro všechny knížky od něj, tak nějak nemám potřebu je mít ve vlastní sbírce...

      Vymazat
  4. Takový pěkný balíček, Ty se máš :) Takhle velký jsem ještě nikdy neměla. A krásný obsah! Eleanor a Park bych také moc ráda měla, stejně tak Archiv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem za to strašně vděčná, hrozně se na knížky těším! :)

      Vymazat
  5. Přiznám se, že jsem Pána prstenů ještě nečetla, ale jako malá jsem byla ulítlá na film - což se mě drží do teď. Snad se konečně dokopu k pořízení knih, abych se mohla do čtení pustit, protože mě to strašně láká :D
    Jinak doufám, že se ti bude Mara Dyer líbit, ona je totiž hrozný psycho (hlavně ve druhém dílu) :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný výběr knih! :) Eleanor a Park je naprosto úžasná knížka, opravdu vřele doporučuji se k ní dostat co nejdříve! A pokud se ti bude líbit, tak se můžeš začít těšit na Fangirl, ta je ještě lepší! :)
    Prozření je sice hrozně divná knížka, ale já z ní byla naprosto nadšená. Jen teď mám příšerný dilema, jestli u třetího dílu zkusit počkat, jestli ho v češtině vydají nebo jestli mám rovnou sáhnout po anglickém originálu, abych to mohla už konečně v klidu dočíst, jop. :)
    Archiv mám doma taky, jen jsem se k němu nestihla dostat. Asi bych to měla brzy napravit. :)
    A ten Pán prstenů vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)