10. března 2015

Abeceda knihomola | Chceš se zapojit?

Vzhledem k tomu, že je právě měsíc knih, myslím, že bychom toho měli pořádně využít. Všude se to jen hemží literárními články, soutěžemi a projekty, ale proč do toho nepřidat ještě jeden další, že ano? Společně s Marky jsme pro vás vytvořily projekt Abeceda knihomolů. Pokud jste knihomol a pokud rádi sdílíte svou vášeň pro všechno, co má něco společného s knihami, tak tento projekt bude to pravé pro vás. :)


 Jak to bude fungovat?
Každé úterý přidáme článek s jedním písmenkem abecedy. Budeme postupovat po řadě a abmecedu budeme brát bez háčků (tzn. první týden A, druhý B, třetí C, atd.). Na dané písmeno pak vybereme tři lierární věci, které se nám s daným písmenem nejsilněji pojí. Fantazii se meze nekladou, takže můžete přidat jak oblíbenou knížku či autora, tak klidně i fotku oblíbené záložky, místo, kde rádi čtete, či nejoblíbenějšího literárního hrdinu. Cílem je vytvořit takovou Abecedu knihomolů, kde bychom měli hezky abecdně seřazené to, co považujeme jako čtenáři za důležité či zmínění hodné.

Chceš se do projektu zapojit?
Pokud vás náš projekt zaujal, budeme vděčné, když se také zapojíte. Rády si přečteme i vaše odpovědi, je to super způsob, jak načerpat insiraci a lépe se navzájem poznat. Pokud vám tedy přijde projekt symatický, napište nám email, kde nám pošlete svou přezdívku a blog, abychom vás mohly zvěřejnit do seznamu pod tento článek. Nezapomeňte, napsat nám musíte na oba maily: marky48dsp@gmail.com & kristythereader@gmail.com. Po tom, co vám odepíšeme a přidáme vás na seznam, můžete každé úterý zveřejnit svůj článek s písmenkem. Do článku prosím dejte banner, který můžete vidět nahoře a taky pod banner dejte odkaz na můj i Marky článek, kde vysvětlujeme pravidla. Její článek naleznete tady. Pokud by jste nás chtěli follownout přes GFC či jiné soociální sítě, bránit vám nebudeme, ale není to podmínkou. :)

8 komentářů:

  1. Uvažovala jsem nad tím, ale asi bych to nestíhala :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to alespoň zkus! :) Články si vždycky můžeš přednastavit a myslím, že ti nikdo ani neukousne hlavu, když to nebudeš postovat pravidelně každé úterý (nebo v jiné dny). :)

      Vymazat
  2. Skvělý nápad na originální projekt :) Zapojila bych se ráda, ale nevím jestli bych to stíhala :) Snad ano :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však tady jde hlavně o zábavu. Nikdo se nebude zlobit, když někdy vynecháš, nebo postneš článek později. :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi to, ale mám stejný problém - obávám se, že bych na to neměla tolik času. Ale ráda bych se zapojila, nevím..

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně se mi to líbí určitě se zapojím. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hneď vám idem napísať maily. :) Projekt ma skutočne zaujal a rada sa ho zúčastním. :) Kvôli škole som si ale vybrala piatky, kedy budem články pridávať. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji vám za vaše vzkazy! :)